Over ons

Over Meilink Biljarts

Meilink Biljarts is een echt familiebedrijf met veel ervaring en passie voor de sport. Het plezier dat wij aan de biljartsport beleven willen we graag overdragen.

De oorsprong

De oorsprong van het biljartbedrijf Meilink gaat terug naar het jaar 1943. Het bedrijf was in die tijd gevestigd in Westwoud. In 1979 verhuisde het bedrijf naar Berkhout waar een grotere winkel en werkplaats werd gerealiseerd. De klantenkring groeide en in 1997 werd ook deze huisvesting te klein en vestigde het bedrijf zich in De Goorn.

Ook groeide de biljartsport uit tot een van de 5 meest beoefende sporten in Nederland, binnen deze biljartsport zijn wij in Noord-Holland een belangrijke speler geworden.

Meilink Biljarts een totaalbedrijf

Bij Meilink Biljarts kunt u terecht voor alle biljartactiviteiten, of het nu gaat om het vervangen van biljartlaken, het plaatsen of verplaatsen van biljarttafels. Het vervangen van rubberband of het maken en repareren van een biljartverwarming, het vernieuwen of slijpen van een leiplaat. Bij ons kunt u terecht voor al deze zaken. Ook kunt u natuurlijk terecht voor alle biljartartikelen en het repareren van uw biljartkeu. In 1989 werd ook de verkoop van sportprijzen toegevoegd aan het assortiment, het assortiment beperkt zich niet alleen voor de biljartsport maar voor alle sportactiviteiten. Met onze computergestuurde graveermachine kunnen wij de mooiste gravering voor u maken. In 2002 hebben wij een belangrijke stap gezet in het verhuren van biljarttafels. Er werden 10 biljarts aangeschaft en een speciaal systeem werd ontwikkeld om het plaatsen van verhuurbiljarts zo snel mogelijk te kunnen realiseren. De biljarts worden continu verhuurd voor biljarttoernooien in Noord-Holland.

Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel of aan de telefoon.

Terug naar de oude stek

Door omstandigheden zijn wij in 2011 uit de Goorn 63 weggegaan en hebben op de Schoffel ons bedrijf voort kunnen zetten. Door het besluit van de nieuwe generatie heeft het bedrijf de stap terug naar de Goorn 63 weer genomen.  Voor velen kwam dit als verrassing, maar de reacties zijn alleen maar heel positief geweest. Vanaf november 2014 zijn wij weer terug op de oude vertrouwde stek en hopen dat u de weg van de Schoffel naar De Goorn 63 ook weer kunt vinden……

RJT  MEILINK BILJARTS & SPORTPRIJZEN

De Goorn 63
1648 JS DE GOORN
0229-541263 / 06-53335068